BNOR

Bleek helaas voor mij niet de juiste rijschool te zijn en ben helaas niet geslaagd na aflopen pakket. Misschien door de te grote opzet wat minder geschikt voor een individuele benadering van de leerling. Ook had ik de pech van meerdere instructeurs vanwege overmacht. Mijn ervaring is dat ze voor BNOR-kandidaten zoals ik (examen/faalangst), misschien een wat minder goede keuze zijn. Voor ervaren leerlingen of zekere leerlingen een redelijke optie. Een nette rijschool met goede auto's en uitzonderingen daargelaten, goede en vriendelijke instructeurs. En trek direct aan de bel als er zoals in mijn geval veel dingen fout gaan!

Sterke punten
- Veel auto's - Veel instructeurs - Je kan snel terecht Positieve ervaring instructeur: Ilya: Vriendelijk, rustig. (2u) Magdy: Vriendelijk, iets TE relaxt. Wel soms vreemde adviezen die in Egypte kunnen, maar niet hier. Zoals oefenen in mijn vaders auto.. (10u) Willem: Vriendelijk, rustig. (2u) Peter: Vriendelijk, rustig. (2u) Dick: Positief, vriendelijk. Wel streng, maar rechtvaardig en begripvol en rustig. Van deze man LEERDE ik. (14u)

Zwakke punten
- Prijzig - Naar mijn idee wat minder geschikt voor BNOR kandidaten - Planning ging nog wel eens mis (heb eigenlijk nog een lesuur tegoed) Niet alle instructeurs zijn geschikt voor het vak of om te gaan met (BNOR)leerlingen.. Mijn laatste (Ton H.) was onvriendelijk. Bot. Druk. Gebruikte krachttermen/dreigementen. Leek geen lol in zijn werk te hebben en moet naar mijn oordeel geen les geven. Lessen met hem (18u) waren een beproeving. (Voor beiden) Ook was hij bij vrouwelijke leerlingen totaal anders. (Dan ineens begripvol, geduldig en accepteert verkeersflaters als niet kijken, geen richting of controle kwijt) Meerdere keren meegemaakt! Ik had weer een aanvaring in het lesuur VOOR het examen, wat mede de reden is dat ik ben gezakt. Ik was niet relaxed genoeg en werd ELKE les met hem onzekerder, alle andere instructeurs doen hun best je gerust te stellen en je te wijzen op ook positieve dingen. Hij zat er voor zichzelf, niet voor de leerling. Ook begon mijn instructeur in het nagesprek over mijn Eigen Verklaring (Nu Gezondheidsverklaring geheten) en mijn ziekte en medicijngebruik. Het examenresultaat heeft het niet be�nvloed; wel het intrekken van de EV en daardoor het mislopen van mijn theorie welke afliep. Deze verklaring was echter ingediend MET goedkeuring huisarts EN de rijschool! Ik moet nu zeker 3 maanden geduld hebben! Deze rijschool is best OK, maar niet de naam en het predicaat ANWB Rijopleiding waard. Het is een soort keurmerk, daar betaal je dan ook een premium voor. Ze kunnen dit echter niet waarmaken.

Bezoek Van Sprang en Tempo Reviews over Van Sprang en Tempo

reacties

Positieve ervaring instructeur:
Ilya: Vriendelijk, rustig. (2u)
Magdy: Vriendelijk, iets TE relaxt. Wel soms vreemde adviezen die in Egypte kunnen, maar niet hier. Zoals oefenen in mijn vaders auto.. (10u)
Willem: Vriendelijk, rustig. (2u)
Peter: Vriendelijk, rustig. (2u)
Dick: Positief, vriendelijk. Wel streng, maar rechtvaardig en begripvol en rustig. Van deze man LEERDE ik. (14u)


Negatieve ervaring instructeur:
Ton H: Onvriendelijk. Bot. Druk. Gebruikte krachttermen. Leek geen lol in zijn werk te hebben en moet naar mijn oordeel geen les geven. Lessen met hem (18u) waren een beproeving. (Voor beiden)

Bezoek Van Sprang en Tempo Reviews over Van Sprang en Tempo

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Van Sprang en Tempo
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden