Reviews over Rijscholen


  Slecht

  Review over NXXT Autorijscholen

  Ik dacht eerst we zitten oke al snel werden afspraken niet na gegaan. Ook werd er in 20 uren elke keer weer koffie gehaald wel tot 10 a meer min weg. Terwijl er gewoon les was uit elke keer weer zelfde dingen gehad te hebben en snelweg in 20 lesuren maar 3 keer gezien te hebben na vele afspraken niet komen opdagen en veel te laat af gebeld heeft ben ik gestopt en ben ik bij ander gegaan top had ik veel eerder moeten doen zonde van mijn geld

  Zwakke punten
  Doen niets met klachten die je ze doorgeeft

  Slecht

  Review over NXXT Autorijscholen

  Vindt het erg slecht dat er elke les in de lesuren even bakje koffie gehaald gaat worden wat 5 min zozo duurt maar leerling kan ook zo meer dan 10 min zitten wachten schandalig 1x oke. Maar elke keer pfffff dat vind ik niet oke. En dan nog niet lekker lesgeven ook blijkt nu dat er bij ander rijschool meet geleerd wordt dan bij nxxt Zoek een andere betrouwbare rijschool zonde van het geld..

  Sterke punten
  Ze reageren snel op nieuwe leerlingen

  Zwakke punten
  Doen niets met klachten.

  Mooie praatjes, niks van waar!

  Review over lesGO

  Ze denken dat ze alle mails kunnen verwijderen zodat er nergens bekend staat dat ze met mensen afspraken maken, LesGo helaas wij zijn jullie voor dit x! Alles is gescreend en staan netjes in onze archieven. Ik kan de screens ook plaatsen?

  LesGo Grootste oplichters van Nederland!!!! Attentie bij deze gewaarschuwd

  Review over lesGO

  Ze beloven gigantisch veel, maar allemaal is het 1 poppenkast!! Voor zowel degene die onder LESGO WILLEN RIJDEN ALS DE LEERLINGEN DIE HIER HUN RIJLESSEN WILLEN VOLGEN!

  Sterke punten
  Oplichten!!!!!!!

  Zwakke punten
  Afspraken niet nakomen, mensen voorliegen, mooie praatjes allemaal!!!

  Beloftes niet nakomen

  Review over NXXT Autorijscholen

  Ik ben gelukkig wel in 1 keer geslaagd. Toen ik begon met rijden kreeg ik te horen dat ik lessen die ik over zou hebben terug zou krijgen. Er is niks minder waar. Ik had 3 lessen over en ik krijg nu te horen dat ik het geld niet terug krijg. Ik heb dus betaalt voor niks. Zou de rijschool niet aanbevelen als je een snelle leerling bent

  Sterke punten
  Rijinstructeur was wel oke

  Zwakke punten
  -lijkt goedkoop maar valt tegen als je sneller klaar bent. - ik kon maar 1 uur per week lessen. - moest heel lang wachten totdat mijn instructeur een examen had ingepland

  21 lessen werden 21 uur!

  Review over Van Sprang en Tempo

  Ik kocht een pakket om de autorijbewijs van mijn dochter...mij is verkocht een pakket vsn 21 lessen...echter de instructor gaaf (wanneer hij uitkwam, soms mijn dochter moest 3 weken wachten voor haar vervolg les) lessen van 2 uren...ja binnen 10 lessen was op=op...oplichting vind ik het!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  het klopt geen bal van

  Bijna omver gereden door de instructeur zelf

  Review over NXXT Autorijscholen

  Met 50 a 60 rijd de instructeur zelf over een parkeerplaats. Pushen van zijn voorganger; bij het inparkeren van een automobilist , waar hij in eerste instantie niet eens in de buurt was, druk uit oefenen, en daarna weer asociaal hard rijdend er voorbij rijden! En dat was de instructeur zelf. Het was een jong kereltje trouwens

  Super!

  Review over Rijschool Markant

  10 jaar geleden heb ik les gehad van Rick Vos. tot op heden vertel ik mijn fijne lessen die ik met Rick gehad heb met een lach door! Super om te lezen dat hij een eigen rijschool heeft opgezet! Dus wil je een goede rijinstructeur en snel je rijbewijs dan raad ik zeker Rick Vos aan!

  Sterke punten
  Lessen worden op maat voor je gemaakt. Heerlijke humor tijdens het lessen, waardoor je niet gespannen achter het stuur zit!

  Gebrek aan integriteit

  Review over Van Sprang en Tempo

  Blijf ver weg van deze rijschool, hier word je echt opgelicht vooral door Celal Ter Hove. Mensen met een migranten achtergrond wil hij geen les geven en ook niet zijn kennis mee delen. Wat een schijnheilige kneus Door Robert Strookman gezakt hij had de vrachtwagen niet klaar gemaakt voor het examen. De remsysteem was niet gereed ik moest deze naar 7 bar laten oplopen.onderdeel aankoppelen duurde te lang, 1 van de punten waarop ik zakte Je krijg een aankoppelprocedure van een wipkar die ze allang niet meer hebben en de nieuwe krijg je pas een week voor het examen. De Rijinstructeurs komen structureel te laat maar stoppen graag te vroeg. Verloren tijd word niet gecompenseerd. Racistische opmerkingen zoals. oh kijk een moskee al die kut moslims (Robert Strookman), als je de slangen aansluit op de vrachtwagen zegt celal ter hove ,van waar wacht je op dat ie ALLAH AKBAR gaat zeggen? Robert Strookman,Celal Ter Hove, Grote racisten. je betaalt heel veel geld vergeleken met andere rijscholen, veel kandidaten zijn 3 x gezakt ze willen alleen geld. verder claimen ze dat alleen van sprang praktijkexamen op locatie doet, dit is ook onjuist. Deze rijschool staat niet hoog aangeschreven bij examinatoren dus als je graag wil zakken ga vooral hier lessen. Kijk verder bij andere scholen waar ze echt les geven en respect voor je hebben. Wees gewaarschuwd

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  rij instructeurs

  Dramatisch

  Review over lesGO

  De rijinstructeurs zijn incapabel. Online zijn op cbr.nl de slagingspercentages ook dramatisch. Helaas hebben wij hier van te voren niet naar gekeken. Rijinstructeur is zeer incapabel en houdt zich niet aan afspraken. Meerdere malen kwam de rijinstructeur, zonder iets te melden, niet opdagen. Driemaal is er zogenaamd een examen aangevraagd, maar werden door de rijinstructeur afgezegd omdat het "niet was doorgekomen bij het CBR". De eerste keer hoorde wij dit een dag van te voren, en de laatste twee keer werd dit een half uur voor het "geplande" examen gemeld. Bij het zakken van het examen begreep de instructeur niet wat het probleem was. Lijkt me nou niet echt een teken van competentie in dit vakgebied. Er werd verder geen lijst bij gehouden van wat er al geleerd was of niet, afspraken maken kon niet bij instructeur zelf omdat er vaak niet werd gereageerd. Uiteindelijk werden rijlessen ingepland via het hoofdkantoor. Uit frustratie van ons richting de instructeur zijn wij overgestapt naar een andere rijschool. Bij deze switch werd meteen duidelijk waarin LESGO duidelijk ontzettend te kort schiet. Wil je je rijbewijs halen? Ga niet naar LESGO!

  Slecht

  Review over lesGO

  Sinds december geen lessen gehad. Examen ook al een paar keer verzet. Instructeur heeft nooit tijd en vertikt het je ergens anders op te halen dan een station. Nog geen bijzondere verrichtingen gedaan, alleen rondjes gereden. Hoofdkantoor gebeld, maar die kunnen zogezegd niks doen en je moet het met je instructeur regelen.

  Sterke punten
  Instructeur is aardig, maar niet goed

  Zwakke punten
  Geen zekerheid Amper tijd Lange wachttijden Niet flexibel Geen volledige lessen

  Top

  Review over Rijschool Markant

  Kwam van een andere rijschool en binnen een maand geslaagd. Het contrast was bizar groot. Geert is een topdocent!

  Sterke punten
  Eerlijk

  Lees Reviews!

  Review over lesGO

  Lesgo. Zegt voor leerlingen te staan? Lees goed de reviews! Je leest veel onregelmatigheden met rijinstructeurs. Administratie via de app vaker niet op orde! Instructeurs die failliet gaan en waar je vervolgens niets kan verhalen omdat je geen zogenaamd garantiefonds hebt afgesloten. LesGo neemt dan geen enkele verantwoordelijkheid! Je bent dan vaak duurder uit als rijscholen die wel aangesloten zijn bij goede garantiefondsen zoals anwb/ bovag. Klachten kan je alleen maar met hen bemiddelen, zijn dus niet aangesloten bij een brancheorganisatie. Leuke filmpjes van Lesgo, de praktijk ziet er echter vaak anders uit. Er zullen zeker ook goede ervaringen zijn, maar helaas ook te veel slechte.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Zie beschrijving

  Hier ben je aan het juiste adres

  Review over Rijschool Markant

  Toffe rijschool, toffe instructeurs en uiteraard toffe lesinstructies!,

  Nep label

  Review over Bovag

  Neplabel, dikke oplichterij

  Beste rijschool

  Review over Carla Kuller Rijopleidingen

  Bedankt Carla voor mijn rose papiertje. Ik ben echt superblij!

  Sterke punten
  Geduldig en goed

  Zwakke punten
  Geen

  Rijbewijs gehaald!

  Review over Autorijschool Hans Bak

  Leuke en goede begeleiding gehad naar mijn rijbewijs!

  Goeie rijschool

  Review over Autorijschool Ed Griek

  Leuke en goede rijschool

  Sterke punten
  Toppie

  Echt goede rijschool!

  Review over Autorijschool Loor

  Deze rijschool beveel ik zeker aan. Duidelijk, transparant en uitstekende rijlessen!

  Niet tevreden

  Review over Rijschool City

  Ze zeggen hele hoge klantbeoordelingen te hebben, maar ik heb er weinig van gemerkt. Ik was erg ontevreden over deze rijschool en zou vrienden en kennissen ook zeker niet adviseren hier te gaan lessen. Ik kwam ik er onlangs pas achter via rijschoolgegevens, dat ze ook nog een laag slagingspercentage hebben (+/- 40%)😞. Gelukkig heb ik nu een goede rijschool gevonden, waar ik echt tevreden over ben! Verder vind ik het een beetje verraderlijk dat ze 50 minuten lessen aanbieden terwijl bijna alle rijscholen 60 minuten rijlessen aanbieden. Hierdoor lijken ze goedkoop, maar zijn het niet.

  Slechte rijschool

  Review over NXXT Autorijscholen

  Niet doen!!

  Sterke punten
  Volgens mij niet 1

  Zwakke punten
  Laag slagingspercentage (helaas te laat achter gekomen), zie rijschoolgegevens voor de recente slagingspercentages. 2x een beginnende instructeur gehad (dus weinig ervaring). Deze rijschool is echt niet aan te draden!

  Slechte rijschool

  Review over NXXT Autorijscholen

  Niet doen!!

  Sterke punten
  Volgens mij niet 1

  Zwakke punten
  Laag slagingspercentage (helaas te laat achter gekomen), zie rijschoolgegevens voor de recente slagingspercentages. 2x een beginnende instructeur gehad (dus weinig ervaring). Deze rijschool is echt niet aan te draden!

  Top rijschool

  Review over Autorijschool Assendorp

  Top rijschool!

  Geen goede rijschool

  Review over lesGO

  Paar lessen gehad, maar echt hopeloos slecht

  Recommended driving school

  Review over Autorijschool Loor

  I started lessons with Loor back in the summer and obtained my A license last week. I picked this school after meeting with the instructor. He has been doing this for many years and I quickly got the reassurance that I would be in good hands. I took my lessons in a very nice car, and obviously well maintained. Booking the lessons was a painless procedure and the school Bookingalways managed to find some time slots that would work for me. I very much enjoyed the lessons and the learning process overall. I found the instructor to be really good at recognizing my specific expectations, strengths & weaknesses, and tailoring his approach to make me feel comfortable and help me with gradually building proper skills. I appreciated his calm, his encouragement, and his continuous feedback. He provided me with loads of advice which I will hopefully benefit from well beyond passing my license. I obtained on my first attempt, so the instructor was obviously doing something right. It has been a great experience, and I would not hesitate to recommend this school to anyone who wants to learn driving a car.

  Sterke punten
  Calm and chill

  Zwakke punten
  Does not apply