Reviews over Rijscholen


  Lesgo

  Review over lesGO

  Lesgo is alleen uit op geld ,ga er niet lesen en als je slim bent ook nooit voor werken.
  Incapabele rijinstructeurs die niet komen opdagen of zelf even berichtje sturen dat ze niet kunnen. Wat een vuile laffe oplichters

  Ga hier niet lessen

  Review over lesGO

  Ik voel me opgelicht. Ik krijg nog geld terug maar dat was niet mogelijk. Ik zou lessen terug krijgen en deze nooit gehad.
  Er is 2 x van auto verwisseld tijdens mij rijlessen.
  Mijn examen datum is geannuleerd zonder overleg en door een miscommunicatie rijsinstructeur/rijschool.
  Rijinstructeur is een keer niet opkomen dagen, niet bereikbaar, kreeg een appje met een vage verklaring de volgende dag.
  Ronduit belachelijk.. ik ben er nog boos om.. en neig ok juridische stappen te zetten

  Goed en goedkoop, snel slagen!

  Review over Autorijschool Jansen

  Mooi pakket voor een scherpe prijs en snel geslaagd, super!

  Sterke punten
  Gedegen rij instructeur
  Gratis toets en examen

  Zwakke punten
  Geen

  Marjan Thijssen

  Review over NXXT Autorijscholen

  Als het gaat om rijlessen, kan ik met volle overtuiging zeggen dat Marjan een absolute topper is. Vanaf het moment dat ik bij haar begon met lessen, voelde ik me direct op mijn gemak. Haar kalme en realistische benadering van het lesgeven heeft mijn leerervaring echt verrijkt. Elke les was niet alleen leerzaam, maar ook boeiend en gezellig dankzij Marjans geweldige persoonlijkheid. Ik kan eerlijk zeggen dat geen enkele rit saai of stil was, en dat is iets wat ik echt zal missen nu mijn rijlessen tot een einde komen.\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\n\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\nWat Marjan onderscheidt van andere instructeurs is haar vermogen om een omgeving te cre������«ren waarin je je op je gemak voelt en tegelijkertijd wordt uitgedaagd om te groeien. Ik begon mijn rijlessen bij een andere instructeur binnen NXXT, maar door omstandigheden besloot ik over te stappen naar Marjan. En dat was de beste beslissing die ik kon nemen. Bij mijn vorige instructeur had ik het vertrouwen achter het stuur volledig verloren, maar Marjan heeft me geholpen om dat vertrouwen terug te vinden. Haar geduld, professionaliteit en persoonlijke betrokkenheid hebben echt het verschil gemaakt in mijn leerproces.\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\n\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\nAls je op zoek bent naar een rijinstructeur die niet alleen uitstekend lesgeeft, maar ook een geweldige persoonlijkheid heeft, dan kan ik Marjan van harte aanbevelen. Ze is echt de beste in haar vakgebied en ik ben ontzettend dankbaar dat ik haar als mijn instructeur heb gehad (zonder haar had ik het nooit zo snel gehaald) En wie weet, misschien plan ik nog wel een extra rijles in, niet om mijn rijvaardigheid te verbeteren, maar gewoon gezellig te praten met Marjan. Met haar aan het stuur weet je zeker dat je in goede handen bent! Echt een topper!

  Sterke punten
  Als het gaat om rijlessen, kan ik met volle overtuiging zeggen dat Marjan een absolute topper is. Vanaf het moment dat ik bij haar begon met lessen, voelde ik me direct op mijn gemak. Haar kalme en realistische benadering van het lesgeven heeft mijn leerervaring echt verrijkt. Elke les was niet alleen leerzaam, maar ook boeiend en gezellig dankzij Marjans geweldige persoonlijkheid. Ik kan eerlijk zeggen dat geen enkele rit saai of stil was, en dat is iets wat ik echt zal missen nu mijn rijlessen tot een einde komen.\\\\\\\\r\\\\\\\\n\\\\\\\\r\\\\\\\\nWat Marjan onderscheidt van andere instructeurs is haar vermogen om een omgeving te cre�«ren waarin je je op je gemak voelt en tegelijkertijd wordt uitgedaagd om te groeien. Ik begon mijn rijlessen bij een andere instructeur binnen NXXT, maar door omstandigheden besloot ik over te stappen naar Marjan. En dat was de beste beslissing die ik kon nemen. Bij mijn vorige instructeur had ik het vertrouwen achter het stuur volledig verloren, maar Marjan heeft me geholpen om dat vertrouwen terug te vinden. Haar geduld, professionaliteit en persoonlijke betrokkenheid hebben echt het verschil gemaakt in mijn leerproces.\\\\\\\\r\\\\\\\\n\\\\\\\\r\\\\\\\\nAls je op zoek bent naar een rijinstructeur die niet alleen uitstekend lesgeeft, maar ook een geweldige persoonlijkheid heeft, dan kan ik Marjan van harte aanbevelen. Ze is echt de beste in haar vakgebied en ik ben ontzettend dankbaar dat ik haar als mijn instructeur heb gehad (zonder haar had ik het nooit zo snel gehaald) En wie weet, misschien plan ik nog wel een extra rijles in, niet om mijn rijvaardigheid te verbeteren, maar gewoon gezellig te praten met Marjan. Met haar aan het stuur weet je zeker dat je in goede handen bent! Echt een topper!

  Zwakke punten
  Geen

  Marjan Thijssen

  Review over NXXT Autorijscholen

  Als het gaat om rijlessen, kan ik met volle overtuiging zeggen dat Marjan een absolute topper is. Vanaf het moment dat ik bij haar begon met lessen, voelde ik me direct op mijn gemak. Haar kalme en realistische benadering van het lesgeven heeft mijn leerervaring echt verrijkt. Elke les was niet alleen leerzaam, maar ook boeiend en gezellig dankzij Marjans geweldige persoonlijkheid. Ik kan eerlijk zeggen dat geen enkele rit saai of stil was, en dat is iets wat ik echt zal missen nu mijn rijlessen tot een einde komen.\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\n\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\nWat Marjan onderscheidt van andere instructeurs is haar vermogen om een omgeving te cre���«ren waarin je je op je gemak voelt en tegelijkertijd wordt uitgedaagd om te groeien. Ik begon mijn rijlessen bij een andere instructeur binnen NXXT, maar door omstandigheden besloot ik over te stappen naar Marjan. En dat was de beste beslissing die ik kon nemen. Bij mijn vorige instructeur had ik het vertrouwen achter het stuur volledig verloren, maar Marjan heeft me geholpen om dat vertrouwen terug te vinden. Haar geduld, professionaliteit en persoonlijke betrokkenheid hebben echt het verschil gemaakt in mijn leerproces.\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\n\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\nAls je op zoek bent naar een rijinstructeur die niet alleen uitstekend lesgeeft, maar ook een geweldige persoonlijkheid heeft, dan kan ik Marjan van harte aanbevelen. Ze is echt de beste in haar vakgebied en ik ben ontzettend dankbaar dat ik haar als mijn instructeur heb gehad (zonder haar had ik het nooit zo snel gehaald) En wie weet, misschien plan ik nog wel een extra rijles in, niet om mijn rijvaardigheid te verbeteren, maar gewoon gezellig te praten met Marjan. Met haar aan het stuur weet je zeker dat je in goede handen bent! Echt een topper!

  Sterke punten
  Als het gaat om rijlessen, kan ik met volle overtuiging zeggen dat Marjan een absolute topper is. Vanaf het moment dat ik bij haar begon met lessen, voelde ik me direct op mijn gemak. Haar kalme en realistische benadering van het lesgeven heeft mijn leerervaring echt verrijkt. Elke les was niet alleen leerzaam, maar ook boeiend en gezellig dankzij Marjans geweldige persoonlijkheid. Ik kan eerlijk zeggen dat geen enkele rit saai of stil was, en dat is iets wat ik echt zal missen nu mijn rijlessen tot een einde komen.\\r\\n\\r\\nWat Marjan onderscheidt van andere instructeurs is haar vermogen om een omgeving te creëren waarin je je op je gemak voelt en tegelijkertijd wordt uitgedaagd om te groeien. Ik begon mijn rijlessen bij een andere instructeur binnen NXXT, maar door omstandigheden besloot ik over te stappen naar Marjan. En dat was de beste beslissing die ik kon nemen. Bij mijn vorige instructeur had ik het vertrouwen achter het stuur volledig verloren, maar Marjan heeft me geholpen om dat vertrouwen terug te vinden. Haar geduld, professionaliteit en persoonlijke betrokkenheid hebben echt het verschil gemaakt in mijn leerproces.\\r\\n\\r\\nAls je op zoek bent naar een rijinstructeur die niet alleen uitstekend lesgeeft, maar ook een geweldige persoonlijkheid heeft, dan kan ik Marjan van harte aanbevelen. Ze is echt de beste in haar vakgebied en ik ben ontzettend dankbaar dat ik haar als mijn instructeur heb gehad (zonder haar had ik het nooit zo snel gehaald) En wie weet, misschien plan ik nog wel een extra rijles in, niet om mijn rijvaardigheid te verbeteren, maar gewoon gezellig te praten met Marjan. Met haar aan het stuur weet je zeker dat je in goede handen bent! Echt een topper!

  Zwakke punten
  Geen

  Marjan Thijssen

  Review over NXXT Autorijscholen

  Als het gaat om rijlessen, kan ik met volle overtuiging zeggen dat Marjan een absolute topper is. Vanaf het moment dat ik bij haar begon met lessen, voelde ik me direct op mijn gemak. Haar kalme en realistische benadering van het lesgeven heeft mijn leerervaring echt verrijkt. Elke les was niet alleen leerzaam, maar ook boeiend en gezellig dankzij Marjans geweldige persoonlijkheid. Ik kan eerlijk zeggen dat geen enkele rit saai of stil was, en dat is iets wat ik echt zal missen nu mijn rijlessen tot een einde komen.\\r\\n\\r\\nWat Marjan onderscheidt van andere instructeurs is haar vermogen om een omgeving te creëren waarin je je op je gemak voelt en tegelijkertijd wordt uitgedaagd om te groeien. Ik begon mijn rijlessen bij een andere instructeur binnen NXXT, maar door omstandigheden besloot ik over te stappen naar Marjan. En dat was de beste beslissing die ik kon nemen. Bij mijn vorige instructeur had ik het vertrouwen achter het stuur volledig verloren, maar Marjan heeft me geholpen om dat vertrouwen terug te vinden. Haar geduld, professionaliteit en persoonlijke betrokkenheid hebben echt het verschil gemaakt in mijn leerproces.\\r\\n\\r\\nAls je op zoek bent naar een rijinstructeur die niet alleen uitstekend lesgeeft, maar ook een geweldige persoonlijkheid heeft, dan kan ik Marjan van harte aanbevelen. Ze is echt de beste in haar vakgebied en ik ben ontzettend dankbaar dat ik haar als mijn instructeur heb gehad (zonder haar had ik het nooit zo snel gehaald) En wie weet, misschien plan ik nog wel een extra rijles in, niet om mijn rijvaardigheid te verbeteren, maar gewoon gezellig te praten met Marjan. Met haar aan het stuur weet je zeker dat je in goede handen bent! Echt een topper!

  Sterke punten
  Marjan is echt een topper! Zonder haar had ik het nooit gekund

  Nooit heengaan

  Review over NXXT Autorijscholen

  Verschrikkelijke rijschool. Had een instructeur die minstens 3 keer in een les moest plassen, en gelijk koffie ging halen. Werd boos als ik een fout maakte en legt het vervolgens niet goed uit. Bijzondere verrichtingen allemaal 1 keer geoefend en daarmee moest ik examen gaan doen.
  Ben overgestapt naar een andere rijschool en ik leer nu alles op een fijne manier

  Oplichters

  Review over lesGO

  Mijn praktijkexamen werd op een andere locatie gepland zonder mijn goedkeuring, hoewel al mijn lessen in een andere stad plaatsvonden. De instructeur nam geen verantwoordelijkheid, en LeSGo wees elke betrokkenheid af, waardoor ik extra kosten had zonder oplossing. Het voelde als oplichting en resulteerde in een zeer ontevreden ervaring.Bovendien viel het me op dat Rijschool LeSGo weinig rekening hield met mijn planning. De afspraken werden uitsluitend bepaald door de instructeur en zijn beschikbaarheid, zonder enige overweging voor mijn agenda. Het was frustrerend dat examens herhaaldelijk werden uitgesteld en dat dit werd toegeschreven aan vermeende coronavertragingen, wat ongeloofwaardig leek en tot extra ongemak leidde.

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Alles

  Fijne rijschool!

  Review over De Rijopleider

  Een goede rijschool. De instructeur was altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Hij vertelt je wat goed gaat, maar ook wat beter kan. Dit werd dan herhaaldelijk geoefend.
  Bij de rijopleider heb ik ook een theoriecursus gevolgd, dit is aan te raden!
  Ik kan deze rijschool zeker aanbevelen!

  Sterke punten
  Kwaliteit

  Super goed

  Review over NXXT Autorijscholen

  Fijne rijschool, instructeur was altijd duidelijk, had veel geduld en deed het echt goed!

  Sterke punten
  - Je word opgehaald bij je woning
  - Je kunt zelf je lessen plannen
  - Instructie is altijd goed

  Zwakke punten
  Geen

  Zeer fijne en correcte rijscho

  Review over Autorijschool V.O.C. Limburg

  Ik kom uit Brabant en heb met veel plezier en in een korte tijd mijn motorrijbewijs gehaald bij voc Limburg
  Ben zeer tevreden over de aanpak van lesgeven en van alle instructeurs zeer correct en duidelijk.
  Het was echt de moeite waard om van Brabant naar Limburg te reizen echt super goed en gezellig gelest

  Sterke punten
  Correct en precies op tijd

  Oplichters

  Review over lesGO

  Ga hier niet lessen en zoek een andere rijschool. Het zijn oplichters eerste klas. Wisselende auto´s, wisselende instructeurs, slechte instructeurs. Zeer slechte communicatie, plotseling stijgende tarieven, kortom; bespaar geld en stress en ga op zoek naar een ander!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Te veel

  Nu, bijna 5 jaar later..

  Review over Van Sprang en Tempo

  Dit betreft specifiek deze ANWB Rijschool franchisenemer, Van Sprang en Tempo!

  Nu, 5 jaar later, wordt mij pas echt duidelijk hoe traumatisch mijn lestraject is verlopen..

  In de tijd dat ik les had, heb ik door overmacht en slechte planning van de rijschool 7 instructeurs gehad. Over 6 was ik tevreden. Over nummer 7 had ik klachten. We hadden elke les woorden en ruzie, hij maakte de ritten een verschrikking. Toen hij met hartproblemen in het ZH belandde, was ik opgelucht. Ik kreeg toen instructeur nr 6. Toen ik een klein foutje bij het examen maakte, adviseerde hij automaat te gaan lessen.. De instructeur? Nummer 6..

  Bij de rit in het uur voor mijn examen was ik nerveus (BNOR kandidaat met examenangst) en bedreigde hij mij met de dood.

  Na het examen vond hij het nodig om de examinator en het CBR te informeren over mijn medicijngebruik (antidepressiva). Waarna ik dus moest afbouwen, wilde ik nog een poging wagen. In theorie had hij gelijk, maar dat was niet het moment. Buiten dat Van Sprang en Tempo en de instructeurs op de hoogte waren. Ik was altijd open over mijn chronische depressie geweest. Het was hun eigen advies geweest het te verzwijgen.

  Dat was de laatste keer dat ik een auto heb bestuurd/gelest. De lessen met nummer 6 waren verschrikkelijk, hij trok vrouwen altijd voor, zag alles van hen door de vingers, hoe gevaarlijk ook. Maar het ergste was dus dat ik uitgescholden werd en bedreigd. Want de examen dag was niet de eerste keer..
  Elke les zag ik er tegenop en ging ik met tegenzin, terwijl bij de andere instructeurs ik leerde en het naar mijn zin had.
  Ik was in elk geval niet bang voor de tirades, dreigementen om uit de auto gezet te worden, door mijn hoofd geschoten of gewurgd..

  Ik heb al snel geklaagd bij Van Sprang en Tempo zelf. Daar werd ik niet gehoord, begrepen en serieus genomen. Ik werd afgewimpeld.

  Dus zocht ik hulp van de ANWB, ik had goede hoop er uit te komen.. Maar bij Van Sprang en Tempo aangekomen, trof ik de directeur en de ANWB medewerkster samen aan.
  Terwijl ze als mediator was gestuurd door de ANWB en daar eigenlijk was om mij te helpen en beschermen, hadden ze e.e.a. al samen doorgesproken. Hij herkende de instructeur niet in mijn verhalen en wimpelde mijn klachten af. Als ik eerder was geweest, hadden ze misschien wat kunnen doen.. Niets wijzer, nog net zo gezakt, zonder lespakket en geld stond ik even later weer buiten.. Dus geen rijbewijs, gedesillusioneerd en duizenden euro's armer..

  Toen ik een halfjaar later volledig van mijn medicijnen was en meer bewust van mijn gevoelens (antidepressiva onderdrukt deze), was ik kwaad. Ik klom weer in de pen, tot zelfs de directie van de ANWB. En na heel wat over en weer gemail werd ik uiteindelijk grotendeels in het gelijk gesteld. Een groot deel van mijn lespakket kreeg ik vervolgens terugbetaald. Door de ANWB. Van Sprang en Tempo, de verantwoordelijke, hebben NIETS voor me gedaan.. Nee, de directeur stuurde zelfs nare dreigmails en reageerde anoniem op mijn FB.
  Achteraf, heb ik spijt dat ik hier ooit heb gelest. Ik had er mij veilig moeten voelen en begrepen, maar niets van dat. Klachten werden niet serieus genomen of opgepakt en door alles heb ik geen rijles meer aangedurfd, terwijl dat zonder medicijnen meer succes zou hebben..

  Nu mijn hond moeite met lopen krijgt en ik naar een brommobiel (een stuk duurder dan een auto) zoek, kom ik erachter hoeveel trauma ik heb opgelopen.

  Nooit heb ik me door hen begrepen gevoeld, ze hebben in elk geval niets opgelost. Ze hadden mijn pakket kunnen vergoeden, mij kosteloos bij een ander filiaal laten lessen..

  Nu heb ik mij moeten berusten nooit mijn B te behalen, helaas. Terwijl dat niet nodig was geweest als het een goede rijschool was geweest met oog voor de student.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Gebrekkige administratie, planning, slechte klachtenprocedure (waar niets mee wordt gedaan)

  Super slechte ervaring

  Review over lesGO

  Ik heb ook les gehad van iemand van Lesgo. De instructeur in kwestie kwam op dag 1 al zijn afspraak niet na en vanaf daar is hij op een paar rijlessen na elke keer te laat gekomen. Ik reed vooral rondjes buiten de stad en leerde dus niet in de kleine straatjes. Nadat ik mijn examen had ingepland heeft hij achter mijn rug om mijn examen verplaatst. Verder ben ik zwaar opgelicht qua kosten en toen ik eenmaal kon afrijden heb ik niks uit de lessen kunnen toepassen. Ik ben daarna direct veranderd van rijschool en heb sinds kort mijn rijbewijs gehaald maar zonder enige dank aan Lesgo.

  Zwakke punten
  Komen afspraken niet na
  Niet professioneel

  Nu, bijna 6 jaar later..

  Review over Van Sprang en Tempo

  Nu, bijna 6 jaar later, wordt mij pas echt duidelijk hoe traumatisch mijn lestraject is verlopen..

  In de tijd dat ik destijds les had, heb ik door overmacht en slechte planning van de rijschool 7 instructeurs gehad.
  Over 6 was ik tevreden. Over nummer 7 had ik klachten. We hadden elke les woorden en ruzie, hij maakte de rit tot een hel.
  Toen kreeg hij een hartinfarct en belandde enige tijd in het ziekenhuis. Ik kreeg toen instructeur nr 6. Die adviseerde automaat te gaan lessen..
  En wie zat daar, als enige? The devil himself, Ton H! En die hartinfarct had hem niet milder of rustiger gemaakt..
  Bij de rit in het uur voor mijn examen was ik nerveus (BNOR kandidaat met examenangst) en bedreigde mij met de dood.
  NA het examen vond de idioot het nodig om de examinator en het CBR te informeren over mijn medicijngebruik (antidepressiva).
  Waarna ik dus moest afbouwen, wilde ik nog een poging wagen. In theorie had hij gelijk, maar dat was niet het moment.
  Buiten dat Van Sprang (Frank) en de instructeurs op de hoogte waren. Ik was altijd open over mijn chronische depressie.
  Dat was de laatste keer (vanzelfsprekend gezakt, de info van Ton zal vast niet geholpen hebben..) dat ik een auto heb bestuurd/gelest.
  De lessen met Ton waren verschrikkelijk, hij trok vrouwen altijd voor, zag alles van hen door de vingers, hoe gevaarlijk ook.
  Maar het ergste was dus dat ik uitgescholden werd en bedreigd. Want de examen dag was niet de eerste keer..
  Elke les zag ik er tegenop en ging ik met tegenzin, terwijl bij de andere instructeurs ik leerde en het naar mijn zin had.
  Ik was in elk geval niet bang voor de tirades, om uit de auto gezet te worden, door mijn hoofd geschoten of gewurgd. (Echt waar!)
  Ik heb al snel geklaagd bij Van Sprang zelf. Daar werd ik niet gehoord, begrepen en serieus genomen. Ik werd afgewimpeld.

  Dus zocht ik hulp van de ANWB, ik had goede hoop er uit te komen.. Maar bij Van Sprang en Tempo aangekomen, trof ik Frank en de ANWB medewerkster samen aan.
  Terwijl ze als mediator was gestuurd door de ANWB en er eigenlijk was om mij te helpen en beschermen, hadden ze eea al samen doorgesproken.
  Hij herkende Ton niet in mijn verhalen en wimpelde mijn klachten af. Als ik eerder was geweest, hadden ze misschien wat kunnen doen..
  Niets wijzer, nog net zo gezakt, zonder lespakket en geld stond ik even later weer buiten.. Dus geen B, gedesillusioneerd en duizenden euro's armer..
  Toen ik een halfjaar later volledig van mijn medicijnen was en meer bewust van mijn gevoelens (antidepressiva onderdrukt deze), was ik kwaad.
  Ik klom weer in de pen, tot zelfs de directie van de ANWB. En na heel wat over en weer gemail werd ik uiteindelijk grotendeels in het gelijk gesteld.
  Een groot deel van mijn lespakket kreeg ik vervolgens terugbetaald. Door de ANWB. Van Sprang en Tempo, de verantwoordelijke, heeft NIETS voor me gedaan..
  Nee, Frank toonde zich zelfs een zeer arrogant, onvriendelijk en onprofessioneel persoon met nare (reactie) mails en reacties op mijn FB met een anoniem account.
  Achteraf, is het de slechtste rijschool geweest waar ik sinds 1999 heb gelest. Ik had er mij veilig moeten voelen en begrepen, maar niets van dat.
  Klachten werden niet serieus genomen of opgepakt en door alles heb ik geen rijles meer aangedurfd, terwijl dat zonder medicijnen meer succes zou hebben..
  Nu mijn hond moeite met lopen krijgt en ik naar een brommobiel (een stuk duurder dan een auto) zoek, kom ik erachter hoeveel trauma ik heb opgelopen.
  Dank Ton H, dank Frank K, dank Van Sprang en Tempo! Nooit heb ik me door hen begrepen gevoeld, ze hebben in elk geval niets opgelost.
  Ze hadden mijn pakket kunnen vergoeden, mij kosteloos bij een ander filiaal laten lessen.. Icm met de ANWB vergoeding (voor examens) had ik dan kans gehad.
  Nu heb ik mij moeten berusten nooit mijn B te behalen, helaas. Terwijl dat niet nodig was geweest als het een goede rijschool was geweest met oog van de student.

  Absolute waardeloze rijschool

  Review over NXXT Autorijscholen

  Deze rijschool is een slechte rij-school. Instructeur Ruud was niet vriendelijk, en bij elke fout die ik maakte werd hij boos. De interacties tijdens de lessen waren zo onprettig dat ik 9 van de 10 keer na afloop in tranen was. Rekening houden met faalangst gebeurd ook niet want volgens hen bestaat faalangst niet en ze lijken vooral er gefocust op het geld wat ze aan je verdienen. Klacht indienen heeft ook geen zin, ze zijn haast niet bereikbaar. Ik heb helaas mijn rijbewijs niet gehaald maar zal zeer zeker mijn rijlessen niet voortzetten bij deze rijschool. Kort gezegd: GA NIET NAAR RIJSCHOOL NXXT!!!

  Slechte Theoriebox

  Review over NXXT Autorijscholen

  Theoriebox komt niet overeen met het CBR examen. Niet genoeg info en 2 keer gezakt. Klacht ingediend bij de klantenservice telefonisch. Werd HELEMAAL niks mee gedaan. Na 180 euro uit te geven in totaal aan examens, de theoriebox en online training tegoed en tientallen uren aan leren per examen toch maar andere theorie cursus gevolgd en die in een keer geslaagd met maar 3 fouten op het hele examen. Laat wel zien hoeveel info ze missen in het boek

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Hele boek en klantenservice

  Zeer slechte organisatie

  Review over lesGO

  Lesgo probeert je gewoon op te lichten
  Want als je een pakket van 30 lessen inclusief cbr examen afneemt
  Laten ze je eerst 24 a 25 lessen opmaken
  Voor dat ze überhaupt je inschrijven voor het rijexamen
  En met huidige wachttijden zeggen ze gewoon ja moet je maar even 10 a 15 lessen bij kopen want je moet 4 maand wachten
  En als je dan naar hoofdkantoor belt of dat de normale zaak is om eerst alle lessen op te maken
  Krijg je gewoon geen antwoord en gooien ze de hoorn erop
  En als je dan vervolgens terug belt en vraagt om een leidinggevende aan de lijn zeggen ze die belt u zo terug

  Nou trap niet in die praktijken van lesgo
  Want ze zijn puur op geld uit

  Sterke punten
  Niks

  LEES MIJN REVIEUW!!!

  Review over lesGO

  Lees eerst deze revieuws voordat je überhaupt denkt om LesGO te contacteren. Erg slechte ervaring, ze halen alle slechte recensies weg op hun site zodat het overkomt alsof iedereen tevreden is maar dat is absoluut niet zo!! Ik heb 10 mensen die hetzelfde verhaal hebben als ik en die zijn allemaal slecht, erg onaardig personeel, totaal niet klantvriendelijk, ze doen leuk wanneer je paar keer gelest heb bij hun maar wanneer je een pakket genomen hebt van veelste veel geld draaien ze helemaal om tot een ander persoon, dus geen aanrader niet doen!

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Alles wat je kan bedenken

  Slechte rijschool

  Review over NXXT Autorijscholen

  Nxxxt rijschool trap er niet in. Houden graag pauze in jou tijd, lekker kletsen en je op een na laatste les pas met bijzondere verrichting beginnen. Wel al je centen willen hebben en je honderd keer op laten voor praktijk examen. Als je je rijbewijs wilt halen zou ik niet bij Nxxt lessen nemen.

  Sterke punten
  Goedkope lessen

  Zwakke punten
  Goedkoop is duurkoop

  Raadt het niemand aan!

  Review over NXXT Autorijscholen

  Toen dertijd opgelicht door een Marokkaanse jongeman die toen mijn rijinstructeur was..moest perse vooraf betalen maar lessen krijgen ho moor..geld terug? Nee natuurlijk niet laat me daarna ook niks meer weten..

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Oplichting
  Slechte communicatie
  Dieven
  Leugenaars

  👍🏽👍🏽

  Review over Autorijschool Loor

  Fijne rijschool met de juiste aandacht voor zijn klanten!
  Deze rijschool verdient zeker een aanbeveling

  Sterke punten
  Ik voelde me altijd direct welkom en kan me voorstellen dat veel meer cursisten van hem dit hebben/ hadden.

  slecht!

  Review over NXXT Autorijscholen

  Geen goede ervaring met mijn instructeur, kon niet overstappen zonder mijn instructeurs toestemming en die kreeg ik niet. Ze zijn me nog steeds geld verschuldigd maar reageren niet op mailtjes!
  slecht bedrijf, geen aanrader!!

  Zwakke punten
  alles

  Snel, flexibel en duidelijk!

  Review over Jouw rijschool Monnickendam

  Na een mindere ervaring bij een andere rijschool, ben ik uiteindelijk bij Iwan van Jouw Rijschool terecht gekomen. Iwan geeft je veel vertrouwen achter het stuur en denkt met je mee. Gezellige gesprekken, maar ook duidelijk wanneer iets nog niet helemaal goed gaat. Uiteindelijk snel het examen kunnen halen, en ga nu vol vertrouwen de weg op dankzij zijn lessen!

  Sterke punten
  - Duidelijke communicatie en instructies
  - Flexibel met lessen inplannen
  - Focus op onderdelen die lastiger bevallen

  Topper!

  Review over Jouw rijschool Monnickendam

  Iwan is een zeer respectvolle, geduldige, vakbekwame, transparante en gezellige instructeur met uitstekende communicatieve vaardigheden!!! Mede dankzij Iwan ben ik in 1x geslaagd voor het praktijkexamen waarvoor ik hem zeer dankbaar ben!!