Reviews over Rijscholen


  Dramatisch - Review over lesGO

  De rijinstructeurs zijn incapabel. Online zijn op cbr.nl de slagingspercentages ook dramatisch. Helaas hebben wij hier van te voren niet naar gekeken. Rijinstructeur is zeer incapabel en houdt zich niet aan afspraken. Meerdere malen kwam de rijinstructeur, zonder iets te melden, niet opdagen. Driemaal is er zogenaamd een examen aangevraagd, maar werden door de rijinstructeur afgezegd omdat het "niet was doorgekomen bij het CBR". De eerste keer hoorde wij dit een dag van te voren, en de laatste twee keer werd dit een half uur voor het "geplande" examen gemeld. Bij het zakken van het examen begreep de instructeur niet wat het probleem was. Lijkt me nou niet echt een teken van competentie in dit vakgebied. Er werd verder geen lijst bij gehouden van wat er al geleerd was of niet, afspraken maken kon niet bij instructeur zelf omdat er vaak niet werd gereageerd. Uiteindelijk werden rijlessen ingepland via het hoofdkantoor. Uit frustratie van ons richting de instructeur zijn wij overgestapt naar een andere rijschool. Bij deze switch werd meteen duidelijk waarin LESGO duidelijk ontzettend te kort schiet. Wil je je rijbewijs halen? Ga niet naar LESGO!

  Slecht - Review over lesGO

  Sinds december geen lessen gehad. Examen ook al een paar keer verzet. Instructeur heeft nooit tijd en vertikt het je ergens anders op te halen dan een station. Nog geen bijzondere verrichtingen gedaan, alleen rondjes gereden. Hoofdkantoor gebeld, maar die kunnen zogezegd niks doen en je moet het met je instructeur regelen.

  Sterke punten
  Instructeur is aardig, maar niet goed

  Zwakke punten
  Geen zekerheid Amper tijd Lange wachttijden Niet flexibel Geen volledige lessen

  Top - Review over Rijschool Markant

  Kwam van een andere rijschool en binnen een maand geslaagd. Het contrast was bizar groot. Geert is een topdocent!

  Sterke punten
  Eerlijk

  Lees Reviews! - Review over lesGO

  Lesgo. Zegt voor leerlingen te staan? Lees goed de reviews! Je leest veel onregelmatigheden met rijinstructeurs. Administratie via de app vaker niet op orde! Instructeurs die failliet gaan en waar je vervolgens niets kan verhalen omdat je geen zogenaamd garantiefonds hebt afgesloten. LesGo neemt dan geen enkele verantwoordelijkheid! Je bent dan vaak duurder uit als rijscholen die wel aangesloten zijn bij goede garantiefondsen zoals anwb/ bovag. Klachten kan je alleen maar met hen bemiddelen, zijn dus niet aangesloten bij een brancheorganisatie. Leuke filmpjes van Lesgo, de praktijk ziet er echter vaak anders uit. Er zullen zeker ook goede ervaringen zijn, maar helaas ook te veel slechte.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Zie beschrijving

  Hier ben je aan het juiste adres - Review over Rijschool Markant

  Toffe rijschool, toffe instructeurs en uiteraard toffe lesinstructies!,

  Nep label - Review over Bovag

  Neplabel, dikke oplichterij

  Beste rijschool - Review over Carla Kuller Rijopleidingen

  Bedankt Carla voor mijn rose papiertje. Ik ben echt superblij!

  Sterke punten
  Geduldig en goed

  Zwakke punten
  Geen

  Rijbewijs gehaald! - Review over Autorijschool Hans Bak

  Leuke en goede begeleiding gehad naar mijn rijbewijs!

  Goeie rijschool - Review over Autorijschool Ed Griek

  Leuke en goede rijschool

  Sterke punten
  Toppie

  Echt goede rijschool! - Review over Autorijschool Loor

  Deze rijschool beveel ik zeker aan. Duidelijk, transparant en uitstekende rijlessen!

  Niet tevreden - Review over Rijschool City

  Ze zeggen hele hoge klantbeoordelingen te hebben, maar ik heb er weinig van gemerkt. Ik was erg ontevreden over deze rijschool en zou vrienden en kennissen ook zeker niet adviseren hier te gaan lessen. Ik kwam ik er onlangs pas achter via rijschoolgegevens, dat ze ook nog een laag slagingspercentage hebben (+/- 40%)😞. Gelukkig heb ik nu een goede rijschool gevonden, waar ik echt tevreden over ben! Verder vind ik het een beetje verraderlijk dat ze 50 minuten lessen aanbieden terwijl bijna alle rijscholen 60 minuten rijlessen aanbieden. Hierdoor lijken ze goedkoop, maar zijn het niet.

  Slechte rijschool - Review over NXXT Autorijscholen

  Niet doen!!

  Sterke punten
  Volgens mij niet 1

  Zwakke punten
  Laag slagingspercentage (helaas te laat achter gekomen), zie rijschoolgegevens voor de recente slagingspercentages. 2x een beginnende instructeur gehad (dus weinig ervaring). Deze rijschool is echt niet aan te draden!

  Slechte rijschool - Review over NXXT Autorijscholen

  Niet doen!!

  Sterke punten
  Volgens mij niet 1

  Zwakke punten
  Laag slagingspercentage (helaas te laat achter gekomen), zie rijschoolgegevens voor de recente slagingspercentages. 2x een beginnende instructeur gehad (dus weinig ervaring). Deze rijschool is echt niet aan te draden!

  Top rijschool - Review over Autorijschool Assendorp

  Top rijschool!

  Geen goede rijschool - Review over lesGO

  Paar lessen gehad, maar echt hopeloos slecht

  Recommended driving school - Review over Autorijschool Loor

  I started lessons with Loor back in the summer and obtained my A license last week. I picked this school after meeting with the instructor. He has been doing this for many years and I quickly got the reassurance that I would be in good hands. I took my lessons in a very nice car, and obviously well maintained. Booking the lessons was a painless procedure and the school Bookingalways managed to find some time slots that would work for me. I very much enjoyed the lessons and the learning process overall. I found the instructor to be really good at recognizing my specific expectations, strengths & weaknesses, and tailoring his approach to make me feel comfortable and help me with gradually building proper skills. I appreciated his calm, his encouragement, and his continuous feedback. He provided me with loads of advice which I will hopefully benefit from well beyond passing my license. I obtained on my first attempt, so the instructor was obviously doing something right. It has been a great experience, and I would not hesitate to recommend this school to anyone who wants to learn driving a car.

  Sterke punten
  Calm and chill

  Zwakke punten
  Does not apply

  Slechte zaak... - Review over Osseforth

  Verkopen een Motor Experience terwijl er helemaal geen plaats meer is... Als je aangeeft dat je dit niet normaal vindt, wordt er nog gedreigd dat de verbinding wordt verbroken. Wat een slechte service...

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Slechte service

  Aan te raden - Review over RijschoolMierop

  Niet alleen een mooie website, praatje en mooie auto, maar gewoon goed rijles!

  Sterke punten
  Zoals hierboven beschreven

  Zwakke punten
  Geen

  Toprijschool - Review over Rijschool Noord-Brabant

  Dit is naar mijn mening de beste rijschool van Noord Brabant...

  Sterke punten
  Pakketten, prijs/kwaliteit, geen tijd weg’snoepen’

  Super rijschool - Review over Autorijschool Romin

  De beste van de regio. Ik heb meerdere rijscholen gehad, maar was toch echt het meest te spreken over deze. Echt een aanrader!

  Sterke punten
  Scherpe tarieven Mooie auto

  Zwakke punten
  Geen 1

  Dank je wel - Review over Rijschool van Doornmalen

  Super toffe rijschool, staat altijd klaar, gezellig en alles wat je van een rijschool mag verwachten!!!

  Sterke punten
  Alles

  Zwakke punten
  Niets

  Als je een goede rijschool zoekt ben je hier aan het juiste adres - Review over Autorijschool Loor

  Ik mag mij ondertussen alweer ruim 3 jaar automobilist noemen. Na die 3 jaar weet ik eigenlijk pas waarom ik toen de juiste keuze heb gemaakt om bij Autorijschool Loor te gaan rijden! (Ben hier destijds via een collega van het werk terecht gekomen). Je krijgt hier gelukkig niet alleen les om je examen te halen, maar je wordt voorbereid om veilig de weg op te kunnen gaan! (ik weet niet hoe ik het moet zeggen). Maar je merkt pas als je langer op de weg zit, dat je gevaren nog eerder leert herkennen en het verkeer echt leert te begrijpen (maar daar zit denk ik ook een grote basis vanuit mijn rijlessen in). In het begin wil je er alleen maar klaar mee zijn en zo snel mogelijk examen doen en nu ben ik blij dat ik toen naar hem heb geluisterd en wat extra lessen heb genomen. Ik was erg ongeduldig😊). Ik heb nu het gevoel dat ik echt goed kan rijden. Vincent is een duidelijke instructeur die je haarfijn vertelt hoe iets in elkaar steekt. Met veel plezier denk ik nog steeds terug aan mijn leuke rij-opleiding, zelfs na verscheidene jaren, heel erg bedankt!

  Sterke punten
  Gewoon een fijne rijschool, waar ik mijn kinderen straks ook zeker naar toe stuur! Verder niet te duur

  Zwakke punten
  Niet benoemenswaardig

  Super!!! - Review over Rijschool Heibrink

  Goede en betrouwbare rijschool

  Sterke punten
  Veel

  Zwakke punten
  Geen

  Niet doen - Review over Wolf Rijbewijsshop

  Deze rijschool wil alleen maar pakketten verkopen. Nu 2 keer examen gedaan en wil nu naar een echte rijschool waar ik het nu ook echt hoop af te ronden.

  zoek aub een andere rijschool - Review over NXXT Autorijscholen

  Slechte ervaringen met deze rijschool. Veel te veel lessen gehad en teveel examens moeten doen. Geef aan indien iemand nog niet klaar is om examen te doen. Alleen aan examens al bijna €1000,- uitgegeven. Waarschijnlijk is dit ook een verdienmodel voor hun. Had ik achteraf meer lessen voor gehad. Gelukkig mijn rijbewijs inmiddels gehaald bij een andere rijschool.

  Sterke punten
  n.v.t.

  Zwakke punten
  Veel