• Lesgo. Zegt voor leerlingen te staan? Lees goed de reviews! Je leest veel onregelmatigheden met rijinstructeurs. Administratie via de app vaker niet op orde! Instructeurs die failliet gaan en waar je vervolgens niets kan verhalen omdat je geen zogenaamd garantiefonds hebt afgesloten. LesGo neemt dan geen enkele verantwoordelijkheid! Je bent dan vaak duurder uit als rijscholen die wel aangesloten zijn bij goede garantiefondsen zoals anwb/ bovag. Klachten kan je alleen maar met hen bemiddelen, zijn dus niet aangesloten bij een brancheorganisatie. Leuke filmpjes van Lesgo, de praktijk ziet er echter vaak anders uit. Er zullen zeker ook goede ervaringen zijn, maar helaas ook te veel slechte.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Zie beschrijving

    Door Carlo op 26 oktober 2019 Reageer

  • Toffe rijschool, toffe instructeurs en uiteraard toffe lesinstructies!,

    Door Sander op 17 september 2019 Reageer

  • Neplabel, dikke oplichterij

    Door Leonard op 14 september 2019 Reageer

  • Bedankt Carla voor mijn rose papiertje. Ik ben echt superblij!

    Sterke punten
    Geduldig en goed

    Zwakke punten
    Geen

    Door Simone op 14 september 2019 Reageer

  • Leuke en goede begeleiding gehad naar mijn rijbewijs!

    Door Willemijne op 14 september 2019 Reageer

  • Leuke en goede rijschool

    Sterke punten
    Toppie

    Door Simon op 14 september 2019 Reageer

  • Deze rijschool beveel ik zeker aan. Duidelijk, transparant en uitstekende rijlessen!

    Door Frits op 20 augustus 2019 Reageer

  • Ze zeggen hele hoge klantbeoordelingen te hebben, maar ik heb er weinig van gemerkt. Ik was erg ontevreden over deze rijschool en zou vrienden en kennissen ook zeker niet adviseren hier te gaan lessen.
    Ik kwam ik er onlangs pas achter via rijschoolgegevens, dat ze ook nog een laag slagingspercentage hebben (+/- 40%)😞. Gelukkig heb ik nu een goede rijschool gevonden, waar ik echt tevreden over ben!

    Verder vind ik het een beetje verraderlijk dat ze 50 minuten lessen aanbieden terwijl bijna alle rijscholen 60 minuten rijlessen aanbieden. Hierdoor lijken ze goedkoop, maar zijn het niet.

    Door Mike op 7 augustus 2019 Reageer

  • Niet doen!!

    Sterke punten
    Volgens mij niet 1

    Zwakke punten
    Laag slagingspercentage (helaas te laat achter gekomen), zie rijschoolgegevens voor de recente slagingspercentages.
    2x een beginnende instructeur gehad (dus weinig ervaring).
    Deze rijschool is echt niet aan te draden!

    Door Mirjam op 7 augustus 2019 Reageer

  • Niet doen!!

    Sterke punten
    Volgens mij niet 1

    Zwakke punten
    Laag slagingspercentage (helaas te laat achter gekomen), zie rijschoolgegevens voor de recente slagingspercentages.
    2x een beginnende instructeur gehad (dus weinig ervaring).
    Deze rijschool is echt niet aan te draden!

    Door Mirjam op 7 augustus 2019 Reageer

  • Top rijschool!

    Door Silvia op 5 augustus 2019 Reageer

  • Paar lessen gehad, maar echt hopeloos slecht

    Door Vitory op 4 augustus 2019 Reageer

  • I started lessons with Loor back in the summer and obtained my A license last week. I picked this school after meeting with the instructor. He has been doing this for many years and I quickly got the reassurance that I would be in good hands.

    I took my lessons in a very nice car, and obviously well maintained. Booking the lessons was a painless procedure and the school Bookingalways managed to find some time slots that would work for me.
    I very much enjoyed the lessons and the learning process overall. I found the instructor to be really good at recognizing my specific expectations, strengths & weaknesses, and tailoring his approach to make me feel comfortable and help me with gradually building proper skills. I appreciated his calm, his encouragement, and his continuous feedback. He provided me with loads of advice which I will hopefully benefit from well beyond passing my license. I obtained on my first attempt, so the instructor was obviously doing something right.
    It has been a great experience, and I would not hesitate to recommend this school to anyone who wants to learn driving a car.

    Sterke punten
    Calm and chill

    Zwakke punten
    Does not apply

    Door Ashley op 30 juli 2019 Reageer

  • Verkopen een Motor Experience terwijl er helemaal geen plaats meer is... Als je aangeeft dat je dit niet normaal vindt, wordt er nog gedreigd dat de verbinding wordt verbroken. Wat een slechte service...

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Slechte service

    Door Steve op 17 juli 2019 Reageer

  • Niet alleen een mooie website, praatje en mooie auto, maar gewoon goed rijles!

    Sterke punten
    Zoals hierboven beschreven

    Zwakke punten
    Geen

    Door Saskia op 11 juli 2019 Reageer

  • Dit is naar mijn mening de beste rijschool van Noord Brabant...

    Sterke punten
    Pakketten, prijs/kwaliteit, geen tijd weg’snoepen’

    Door Hendrik op 11 juli 2019 Reageer

  • De beste van de regio. Ik heb meerdere rijscholen gehad, maar was toch echt het meest te spreken over deze. Echt een aanrader!

    Sterke punten
    Scherpe tarieven
    Mooie auto

    Zwakke punten
    Geen 1

    Door Ypke op 11 juli 2019 Reageer

  • Super toffe rijschool, staat altijd klaar, gezellig en alles wat je van een rijschool mag verwachten!!!

    Sterke punten
    Alles

    Zwakke punten
    Niets

    Door Marcel op 11 juli 2019 Reageer

  • Ik mag mij ondertussen alweer ruim 3 jaar automobilist noemen. Na die 3 jaar weet ik eigenlijk pas waarom ik toen de juiste keuze heb gemaakt om bij Autorijschool Loor te gaan rijden! (Ben hier destijds via een collega van het werk terecht gekomen).
    Je krijgt hier gelukkig niet alleen les om je examen te halen, maar je wordt voorbereid om veilig de weg op te kunnen gaan! (ik weet niet hoe ik het moet zeggen). Maar je merkt pas als je langer op de weg zit, dat je gevaren nog eerder leert herkennen en het verkeer echt leert te begrijpen (maar daar zit denk ik ook een grote basis vanuit mijn rijlessen in).
    In het begin wil je er alleen maar klaar mee zijn en zo snel mogelijk examen doen en nu ben ik blij dat ik toen naar hem heb geluisterd en wat extra lessen heb genomen. Ik was erg ongeduldig😊). Ik heb nu het gevoel dat ik echt goed kan rijden. Vincent is een duidelijke instructeur die je haarfijn vertelt hoe iets in elkaar steekt. Met veel plezier denk ik nog steeds terug aan mijn leuke rij-opleiding, zelfs na verscheidene jaren, heel erg bedankt!

    Sterke punten
    Gewoon een fijne rijschool, waar ik mijn kinderen straks ook zeker naar toe stuur!
    Verder niet te duur

    Zwakke punten
    Niet benoemenswaardig

    Door Diewertje op 11 juli 2019 Reageer

  • Goede en betrouwbare rijschool

    Sterke punten
    Veel

    Zwakke punten
    Geen

    Door Victor op 7 juli 2019 Reageer

  • Deze rijschool wil alleen maar pakketten verkopen. Nu 2 keer examen gedaan en wil nu naar een echte rijschool waar ik het nu ook echt hoop af te ronden.

    Door Dylan op 4 juli 2019 Reageer

  • Slechte ervaringen met deze rijschool. Veel te veel lessen gehad en teveel examens moeten doen. Geef aan indien iemand nog niet klaar is om examen te doen. Alleen aan examens al bijna €1000,- uitgegeven. Waarschijnlijk is dit ook een verdienmodel voor hun. Had ik achteraf meer lessen voor gehad. Gelukkig mijn rijbewijs inmiddels gehaald bij een andere rijschool.

    Sterke punten
    n.v.t.

    Zwakke punten
    Veel

    Door Klaas op 3 juli 2019 Reageer

  • Goede rijschool. Deze rijschool is echt goed en betrouwbaar en je leert er veel over het verkeer!
    Zowel in theorie als praktijk.
    Je kan echt op hem bouwen!
    Geen koffie drinken in jou tijd (hier had mijn vorige rij-instructeur een handje van, vond ik heel heel vervelend maar durfde er niets over te zeggen).
    Mocht je een goede rijschool zoeke, dan ben je hier aan het juiste adres.

    Sterke punten
    Geen minuten van je kostbare lestijd afsnoepen en je krijgt goed les zoals je mag verwachten!

    Door Eefje op 3 juli 2019 Reageer

  • Vandaag examen gedaan voor de 2e keer (1e keer gezakt bij een andere rijschool, helaas), ik was ook niet erg tevreden over deze rijschool, maar ben daar ertegen zeer tevreden over Autorijschool Loor!!

    Mijn rij-instructeur Vincent Loor heeft veel geduld, goeie coaching en duidelijke uitleg door de lessen heen en uiteindelijk gezorgt dat ik zo door het examen heen rolde. De lesplanning liep altijd goed. Gelukkig was mijn rijinstructeur erg flexibel en kon ik met hem nog een aantal extra lessen inplannen in de avonduren. Ook over het aanvragen van mijn herexamen waren wat misverstanden. Ik dacht dat de rijschool dit zou doen en ik wachtte op de datum, de rijschool wachtte op mijn telefoontje om het examen in te plannen, zij moesten nog weten wanneer ik überhaupt af kon rijden. Klein misverstand, hierdoor liep er een beetje vertraging op. Maar dit zijn kleine verbeterpuntjes. Nu mag ik eindelijk zelf rijden, jippie!

    Sterke punten
    - De rijlessen zijn altijd ordelijk verlopen
    - gedreven en gemotiveerde instructeur
    - zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding

    Zwakke punten
    Nvt

    Door Natasha op 2 juli 2019 Reageer

  • Toptoptoptopotptoptoptoptop!!
    Vandaag mijn rijbewijs gehaald. Direct maar even een review plaatsen voor deze geweldige rijschool!!!!
    Dank je wel Rijschool van Sprang en Tempo.!!!!!!!
    Nu mag ik eindelijk alleen de auto in, YES!
    Dank, dank, dank!!!!!
    Straks met mijn rijbewijs een half jaar door Amerika touren.
    Kan ik daar lekker nog veel meer rijden, en kom ik als een zeer ervaren rijder terug😉

    Sterke punten
    Rustige en geduldige instructeur

    Zwakke punten
    Uiteraard geen, hahaha

    Door Jessica op 1 juli 2019 Reageer