Rijscholen Groningen Autorijschool Loor

Autorijschool Loor Reviews

  • Deze rijschool beveel ik zeker aan. Duidelijk, transparant en uitstekende rijlessen!

    Door Frits op 20 augustus 2019 Reageer
  • I started lessons with Loor back in the summer and obtained my A license last week. I picked this school after meeting with the instructor. He has been doing this for many years and I quickly got the reassurance that I would be in good hands.

    I took my lessons in a very nice car, and obviously well maintained. Booking the lessons was a painless procedure and the school Bookingalways managed to find some time slots that would work for me.
    I very much enjoyed the lessons and the learning process overall. I found the instructor to be really good at recognizing my specific expectations, strengths & weaknesses, and tailoring his approach to make me feel comfortable and help me with gradually building proper skills. I appreciated his calm, his encouragement, and his continuous feedback. He provided me with loads of advice which I will hopefully benefit from well beyond passing my license. I obtained on my first attempt, so the instructor was obviously doing something right.
    It has been a great experience, and I would not hesitate to recommend this school to anyone who wants to learn driving a car.

    Sterke punten
    Calm and chill

    Zwakke punten
    Does not apply

    Door Ashley op 30 juli 2019 Reageer
  • Ik mag mij ondertussen alweer ruim 3 jaar automobilist noemen. Na die 3 jaar weet ik eigenlijk pas waarom ik toen de juiste keuze heb gemaakt om bij Autorijschool Loor te gaan rijden! (Ben hier destijds via een collega van het werk terecht gekomen).
    Je krijgt hier gelukkig niet alleen les om je examen te halen, maar je wordt voorbereid om veilig de weg op te kunnen gaan! (ik weet niet hoe ik het moet zeggen). Maar je merkt pas als je langer op de weg zit, dat je gevaren nog eerder leert herkennen en het verkeer echt leert te begrijpen (maar daar zit denk ik ook een grote basis vanuit mijn rijlessen in).
    In het begin wil je er alleen maar klaar mee zijn en zo snel mogelijk examen doen en nu ben ik blij dat ik toen naar hem heb geluisterd en wat extra lessen heb genomen. Ik was erg ongeduldig😊). Ik heb nu het gevoel dat ik echt goed kan rijden. Vincent is een duidelijke instructeur die je haarfijn vertelt hoe iets in elkaar steekt. Met veel plezier denk ik nog steeds terug aan mijn leuke rij-opleiding, zelfs na verscheidene jaren, heel erg bedankt!

    Sterke punten
    Gewoon een fijne rijschool, waar ik mijn kinderen straks ook zeker naar toe stuur!
    Verder niet te duur

    Zwakke punten
    Niet benoemenswaardig

    Door Diewertje op 11 juli 2019 Reageer
  • Vandaag examen gedaan voor de 2e keer (1e keer gezakt bij een andere rijschool, helaas), ik was ook niet erg tevreden over deze rijschool, maar ben daar ertegen zeer tevreden over Autorijschool Loor!!

    Mijn rij-instructeur Vincent Loor heeft veel geduld, goeie coaching en duidelijke uitleg door de lessen heen en uiteindelijk gezorgt dat ik zo door het examen heen rolde. De lesplanning liep altijd goed. Gelukkig was mijn rijinstructeur erg flexibel en kon ik met hem nog een aantal extra lessen inplannen in de avonduren. Ook over het aanvragen van mijn herexamen waren wat misverstanden. Ik dacht dat de rijschool dit zou doen en ik wachtte op de datum, de rijschool wachtte op mijn telefoontje om het examen in te plannen, zij moesten nog weten wanneer ik überhaupt af kon rijden. Klein misverstand, hierdoor liep er een beetje vertraging op. Maar dit zijn kleine verbeterpuntjes. Nu mag ik eindelijk zelf rijden, jippie!

    Sterke punten
    - De rijlessen zijn altijd ordelijk verlopen
    - gedreven en gemotiveerde instructeur
    - zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding

    Zwakke punten
    Nvt

    Door Natasha op 2 juli 2019 Reageer
  • 1.
    Rijd er ook een les auto achteruit de weg op en rijd me bijna aan... hoe achterlijk ben je als je niet eens de regelgeving omtrent het verkeer kent maar het wel andere moet leren!

    Ik gaf aan dat het niet zo netjes was door nee te schudden, gaat die mongool beetje overdreven ook nee schudden... waauuww en nee het was niet iemand die les kreeg want er zat niemand naast.

    Dusja... als dat dan de rij instructeur moet zijn en dan ook niet eens 30 kan rijden waar je 30 mag...

    Vast een hele goede rijschool!

    Sterke punten
    Geen, je kan niet eens laten zien dat je zelf kan rijden op een afstand van 300 meter!

    Zwakke punten
    Blijkbaar de regels van het verkeer... wel eens van speciale manouvres gehoord, vriend?

    Door Jay op 28 juni 2019 Reageer
  • Ik ga niet teveel uitweiden, maar deze rijschool verdient met z’n inzet en kwaliteit een oprechte 5 sterren.
    Wat ik echter ook heel fijn vond is dat je op verschillende plaatsen kon worden opgehaald en afgezet (daar deed mijn vorige rijschool nogal moeilijk over). Het was ideaal, meestal haalde hij me thuis op en zette hij me er op school er weer uit.

    Door Sofia op 20 mei 2019 Reageer
  • Na mijn zenuwen te hebben bedwongen verliepen de rijlessen heel soepel. In het begin zag ik er heeeeel erg tegen op om te beginnen en nu rijd ik sinds een tijdje zelf en vind in het echt gewoon leuk om te doen! En Vincent heeft daar zeker aan bijgedragen

    Door Rozemarijn op 15 mei 2019 Reageer
  • Ik ben heel tevreden over deze rijschool, het is een
    kleine rijschool maar dit is positief, de instructeur is persoonlijk betrokken en ik word niet als een nummer behandeld. Afspraken worden goed nagekomen, zowel qua les(tijden) als administratieve en financiële afhandeling. Je mag de lessen gewoon overmaken. Bij mijn vorige rijschool moest ik altijd contant betalen en dat vond ik erg vervelend en lastig

    Sterke punten
    Vriendelijk, professioneel, geduldig en zeer betrouwbaar.
    Duidelijk in wat hij van jou verwacht

    Zwakke punten
    Kan een paar minuten te laat zijn, maar haalt alles netjes in

    Door Abigailmijer op 14 november 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Autorijschool Loor

Schrijf je eigen review